To kvinder erstatter to kvinder i bestyrelsen

Kønsfordelingen er uændret, men der er kommet nye kræfter i bestyrelsen efter lørdagens generalforsamling.

To naboer – Lene Brun Smith, Harebakkevej 10, og Marianne Fager, Harebakkevej 12, indvilgede hver især i at tage en tørn med bestyrelsesarbejdet og blev begge valgt med akklamation.

Lene afløser Inge Thomsen, som efter sammenlagt 35 år i bestyrelsen fandt, at hun havde gjort sin borgerpligt. Marianne kommer ind i stedet for Syp Refsing, der heller ikke ønskede at genopstille. Sidstnævnte er formelt set en suppleantpost, men der har gennem årene udviklet sig en praksis, hvor suppleanterne deltager på lige fod i bestyrelsesarbejdet.

Preben Strøm og Jørgen Benzon blev begge genvalgt til bestyrelsen, der – foruden de nævnte – herefter består af formand Dan Kjersgaard, kasserer Michael Wesarg-Papior og webmaster Poul Høegh Østergaard.

Én kommentar til “To kvinder erstatter to kvinder i bestyrelsen

  1. tove hammerstrøm siger:

    kære alle på Harebakke grundejerforening. Det er med stor sorg jeg er flyttet fra harebakkevej nr 17. Jeg har været meget glad for at bo der specielt fordi jeg fik sådan nogle fantastiske naboer fra hele området. Jeg faldt til takke være den store varme jeg blev modtaget med og lærte hurtigt mange at kende. Desværre blev udlejer alt alt for grådig med hensyn til husleje, 7000 om måneden pluds forbrug, hvilket løb op til lige ved 10.000 om måneden da el varmen var meget dyr. Nu kommer der nye lejere i nr 17, 2 dejlige mennesker som jeg ved vil falde til hurtigt og som også har fået en rimelig husleje væsentlig billigere end min. Jeg ved ikke om jeg kan modtage jeres meddelelser mere, jeg er nemlig flyttet til skovvejen og ved ikke om det er samme grundejerforening der. Tak for et dejligt år i jeres smukke område og rigtigt godt nytår til jer alle. Hilsen Tove fra Harebakkevej 17

Skriv et svar