Nyt fællesmøde på kroen 12. september skal afgøre fremtiden for Sønderby-brugsen

Skal vi blæse nyt liv i det tomme butikslokale midt i Sønderby? Det spørgsmål bliver afgjort, når der nu på mandag – 12. september kl. 19 – på ny er fællesmøde om initiativet på Sønderby Kro.

På mødet vil arbejdsgrupperne fortælle lidt om de foreløbige undersøgelser og overvejelser – og forelægge resultaterne af spørgeskema-undersøgelsen.

Alle husstande i Sønderby og nærmeste omegn har i de seneste uger haft mulighed for at overveje om – og hvordan – de vil støtte initiativet. Der er omdelt en lille folder med et spørgeskema med fire spørgsmål. Resultaterne begynder nu at komme ind. Der tegner sig en god opbakning – men vi er ikke i mål!

Du kan stadig nå at melde tilbage
Har du ikke fået spørgeskemaet – eller ikke fået det besvaret – kan det nås endnu. Send – helst inden mandag 12. september – din tilbagemelding til mailadressen her.

Du kan forinden læse lidt mere om initiativet i denne informationsfolder – og se spørgsmålene i spørgeskemaet.

Lokalavisen har også været på besøg i Sønderby og vil skrive lidt om initiativet – så hold øje med den!

Se butikslokalerne inden fællesmødet
Inden mødet på kroen bliver der mulighed for at se – eller gense – den gamle brugsforretning inde fra. Vi har fået lov at åbne dørene i en time – så kom til Åbent Hus i Sønderby-brugsen fra kl. 18 nu på mandag. Klokken 19 mødes vi så på kroen.

Arbejdsgrupperne håber på stort fremmøde på mandag, hvor vi skal beslutte, om der er grundlag for at arbejde videre med planerne. Der bliver i givet fald brug for alle gode kræfter, så man kan sagtens hoppe på.

Skriv et svar